دانش آموز کلاس اول راهنمایی
  :: سپهر
 

   

دانستنی ها درباره همه چیز

آشپزی
۱۳٩٠/۱٠/٩ ساعت ۱۱:٤٧ ‎ق.ظ | نوشته ‌شده به دست سپهر ( نظرات )

مرغ سوخاری رشته ای

این رشته های سوخاری مرغهای ادویه دار و خوش طعم، نه تنها بسیار ساده تهیه میشوند، بلکه به خاطر اینکه به جای سرخ شدن در روغن، در فر پخته میشوند بسیار کم چربی و سالم نیز هستند.


مواد لازم

۱ پیمانه برشتوک ساده صبحانه خرد شده

۱ قاشق جعفری ریز خرد شده

 ۴/۱ قاشق چایخوری نمک

 نیم کیلو سینه مرغ بدون پوست و استخوان

۳/۱ پیمانه سس مورد علاقه (سس پنیر، هزار جزیره، گوجه فرنگی و…)

۲ قاشق غذاخوری آب

۱ تا ۲ قاشق چایخوری سس تند

 ساقه های تازه کرفس

 سس برای سرو

 

روش تهیه

۱. برشتوکهای خرد شده، جعفری و نمک را در یک کاسه کم عمق یا بشقاب پای مخلوط کنید. سینه مرغ را به رشته هایی به طول ۸-۷ سانتیمتر و عرض ۲ سانتیمتر ببرید. ۳/۱ پیمانه سس، آب و سس تند را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید و مرغها را داخل آن بریزید و مخلوط کنید تا به خوبی از سس پوشیده شوند. مرغها را یک به یک در مخلوط برشتوک بغلطانید تا اطراف آن پوشیده از برشتوک شود. این رشته ها را بر روی یک سینی فویل کشیده قرار داده و ۲ ساعت در فریزر قرار دهید.

۲. برای سرو، فر را در درجه ۴۲۵ فارنهایت یا ۲۱۸ سانتیگراد گرم کنید، مرغها را در یک لایه بر روی سینی کمی چرب شده قرار داده و در فر بگذارید. پس از ۱۸ تا ۲۰ دقیقه یا زمانی که گوشت کاملا پخته شود و برشتوکها طلایی شوند، آنها را از فر خارج کنید. این مرغهای برشته را داغ داغ همراه با ساقه تازه کرفس و سس سرو کنید




:: برچسب‌ها: