دانش آموز کلاس اول راهنمایی
  :: سپهر
 

   

دانستنی ها درباره همه چیز

طرز تهیه قارچ سوخاری
۱۳٩٠/٧/٢۱ ساعت ۱٢:٢٠ ‎ب.ظ | نوشته ‌شده به دست سپهر ( نظرات )

قارچ: نیم کیلو
آرد سوخاری: 2/1 پیمانه
تخم مرغ: 1 عدد
شیر: 1 قاشق غذاخوری
نمک: 2/1 قاشق چایخوری
روغن زیتون به میزان لازم

طرز تهیه:

قارچ ها را به خوبی شسته و می گذاریم خشک شوند و در آرد می غلتانیم. سپس تخم مرغ را به آرامی زده و شیر و نمک را به آن افزوده و بهم می زنیم. قارچ های پوشیده از آرد را در مخلوط شیر و تخم مرغ می گذاریم و در روغن زیتون داغ شده در ماهیتابه سرخ می کنیم تا رنگ آن ها قهوه ای شود، قارچ ها داغ سرو شوند.

 




:: برچسب‌ها: آموزش آشپزی