دانش آموز کلاس اول راهنمایی
  :: سپهر
 

   

دانستنی ها درباره همه چیز

 
۱۳٩٠/٩/۱٧ ساعت ٤:٠٦ ‎ب.ظ | نوشته ‌شده به دست سپهر ( نظرات )

سینه مرغ ................ یک عدد

پیاز ........................ 2 عدد

قارچ ........................ 10 عدد

خیار شور ................... 150 گرم

فلفل دلمه ..................... 1 عدد

کچاب ........................ 1 قاشق غذاخوری

مایونز ......................... 2 قاشق غذاخوری

جعفری مقداری

نمک ، فلفل، زردچوبه  و آویش مقداری 

نان تست سایز بزرگ

گام ۱

ابتدا سینه مرغ را با مقدار کمی آب و یک عدد پیاز و نمک، فلفل و زردچوبه بپزید. طوری  که فقط 2 قاشق غذاخوری آب مرغ  اضافه بیاید. در این فاصله فلفل دلمه را در خرد کن ریخته خرد کنید

گام ۲

وقتی مرغ پخته شد آن را  جداگانه همراه با 2 قاشق آب مرغ در خرد کن ،خرد کنید تا خمیری شکل شود.

گام ۳

به این شکل

گام ۴

به آن چند برگ جعفری اضافه کرده  همراه با مرغ خرد کنید.

گام ۵

به آن آویشن بزنید.

گام ۶

خیار شور را با رنده درشت یا متوسط رنده کنید. ( با خرد کن، خرد نکنید چرا که می خواهیم زیر دندان کاملا حس شود) 

به آن سس کچاب اضافه کنید.

گام ۷

قارچ را خرد کنید.

گام ۸

پیاز دوم را برداشته خرد کنید در کمی روغن تفت دهید وقتی به طلایی رنگ شد، قارچ را به آن اضافه کنید.

گام ۹

فلفل دلمه را به آن اضافه کرده به آن آویشن و نمک و فلفل بزنید و حدود 5 دقیقه تفت دهید.

گام ۱۰

سپس از روی اجاق برداشته با مخلوط مرغ و خیار شور مخلوط کرده به آن سس مایونز بزنید. تمام مواد را هم بزنید تا کاملا با یکدیگر با هم مخلوط شود.

گام ۱۱

نان تست را بردارید و با کمک چاقو دور آن را برید تا یکدست شود.

گام ۱۲

تمام نان ها را به این شکل درست کنید.

گام ۱۳

کمی از مواد را با چاقو روی نان بمالید و در سطح نان پخش کند. سعی کنید که مواد زیاد به گوشه های نان مالیده نشود.

گام ۱۴

یک نان تست دیگر روی آن بگذارید و با دست کمی فشار دهید که به هم بچسبد.

گام ۱۵

سپس با چاقو به صورت مورب، دو قطر نان را برش دهید.

گام ۱۶

به این شکل. طوری که از هر نان تست 4 تکه مثلثی شکل داشته باشیم.

گام ۱۷

همه ساندویچ ها را کنار هم  در ظرفی بچینید ودر یخچال بگذارید.  (خنک سرو کنید)

گام ۱۸




:: برچسب‌ها: آموزش آشپزی